Over ons

Inhoud

Het ontstaan van LEDs-buy
Wat kunnen wij voor u betekenen
Showroom
Bedrijfspresentatie
Toekomst
Routebeschrijving

In 2001 begon Harold Tibosch onder de naam Hatronics een onderneming. Dit bedrijf was actief in het leveren van elektronica componenten aan scholen. Tijdens een opleiding hebben studenten last van budgetten die vastgelegd zijn. Hierdoor worden ze beperkt in de mogelijkheden. Hatronics bood de studenten een breed assortiment componenten voor betaalbare prijzen.

In 2003 hebben wij afscheidt moeten nemen van de naam Hatronics en zijn wij verder gegaan onder de naam Dot-N. Tijdens de beginjaren hebben wij ons actief bezig gehouden met de ontwikkeling van LED verlichting en het promoten van LED projecten op scholen.

In 2003 heeft Dot-N een compleet assortiment LED en NEON verlichting voor in en om de auto geïntroduceerd. Daarnaast is dit assortiment aangevuld met parkeersensoren en auto-alarmen.

In 2004 heeft Dot-N afstand gedaan van de auto-alarmen en parkeersensoren om de focus te kunnen leggen op de LED verlichting. Naast de LED verlichting voor in en om de auto is het assortiment uitgebreid naar LED spots en LED strips.

LEDs-buy-nieuwe-pand In 2005 is de nieuwe website www.LEDs-buy.nl gelanceerd. Wekelijks is het assortiment met 5-10 producten aangevuld. Op dit moment telt het magazijn ruim 1400 verschillende LED oplossingen.

In 2006 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie met meer ruimte voor het magazijn. In dit nieuwe pand was plaats voor een showroom/magazijn en kantoor. Het nieuwe bedrijfspand bleek echter snel te klein te zijn.

In 2008 heeft LEDs-buy een nieuw bedrijfspand aangekocht aan de Kievitsven in Rosmalen. Dit pand telt 3 verdiepingen en biedt een totale vloeroppervlakte van 330 m2.

In oktober 2009 hebben wij de sleutel gekregen van het nieuwe pand. Na een aantal maanden inrichten zijn wij in December verhuisd naar de nieuwe locatie.

In 2010 is de showroom en het kantoor opgeleverd. Het kantoor biedt plaats voor 6 werkplekken. Het magazijn biedt ons de mogelijkheid om alle producten die aangeboden worden op www.LEDs-buy.nl ook op voorraad te hebben. Dit geeft de klant de mogelijkheid snel over de benodigde materialen te beschikken.

In 2014 is de zaak uitgebreid met 300 m2. Deze ruimte is speciaal gebouwd op de productie van LED oplossingen. De ruimte bied plek voor onder andere reflow oven / pick place machine / kabel knip-strip machine etc.

In 2016 bestaan wij 15 jaar. Een jaar voor veel leuke projecten en nieuwe ontwikkelingen

VERDER
Post your comment

LEDs-buy