LED lampen online

Voor het grootste assortiment aan LED lampen online shopt u bij LEDs-buy. Met ruim tien jaar ervaring als webshop én 1.250 producten op voorraad kunnen wij u goed verder helpen. Heeft u iets nodig en kunt u het niet op de website vinden? Of wilt u iets op maat laten maken? Neem dan contact op met LEDs-buy, wij kijken graag of we het kunnen realiseren.

Voordelen voor u

Als onderdeel van LEDLABEL zijn wij een jong, innovatief bedrijf voor al uw wensen met verlichting. Wij leveren een zeer compleet assortiment aan voor LED verlichting. U kunt dan denken aan losse leds, led strips en zelfs complete led spots. LEDs-buy levert voor iedere smaak én situatie een passend product. Wij kunnen met andere woorden dus uw gehele woning of voertuig voorzien van LED verlichting.

LEDs-buy kent daarnaast nog meer voordelen voor u als bezoeker/klant:

  • - Spaarprogramma;
  • - Veilig betalen.

Spaarprogramma

Om onze klanten tegemoet te komen, hebben we een spaarprogramma opgesteld. Voor iedere bestelling kunt u punten sparen die u vervolgens in de toekomst kunt gebruiken. Zo verkrijgt u een korting van €0,05 op ieder gespaard punt. Op de volgende manieren kunt u deze spaarpunten verzamelen:

  1. Registratie op onze website;
  2. Aanmelden nieuwsbrief;
  3. Iedere besteedde € bij LEDs-buy.

Veilig betalen

Met meer dan 25.000 klanten én een 9.2 als beoordeling komen we graag uw wensen tegemoet. U kunt bij ons veilig betalen met meerdere betaalmiddelen. Onze levertijd bedraagt 1-2 werkdag(en). Daarnaast is er de mogelijkheid om onze producten op te halen in Rosmalen.

Heeft u enige vragen over onze LED verlichting? LEDs-buy helpt u graag verder. Wij zijn uw partner voor alle soorten LED verlichting. Neem direct contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Post your comment

LEDs-buy