LED verlichting

Lampen worden tegenwoordig vervangen door LED lampen. Aanschaf verdient zich in de meeste gevallen binnen één jaar terug.
LED verlichting is heel duurzaam en heeft de volgende kenmerken:

      • • Lange levensduur;
      • • Laag energieverbruik;
      • • Lage warmteontwikkeling.

Vooral in vergelijking met halogeen- en gloeilampen raden wij ten zeerste LED verlichting aan. LED lampen gaan wel tot vijftig keer langer mee en bovendien spaart u wel 90% op uw energiekosten. Verder bent u gewaarborgd van uitstekende kwaliteit, schokbestendigheid en een geringe opstarttijd.

Assortiment LED lampen

Bij LEDs-buy vindt u een ruim assortiment aan LED lampen. Onze LED verlichting is verkrijgbaar in alle soorten kleuren, ideaal voor het creëren van een zachte witte kleur of bijvoorbeeld een iets meer robuustere sfeer. Bent u op zoek naar iets speciaals en wilt u daarvoor uw LED verlichting nieuw laten ontwikkelen? Neem contact op met LEDs-Buy en bespreek alle mogelijkheden met onze adviseurs. Wij gaan graag het gesprek aan voor het realiseren van uw wensen én het leveren van LED lampen op maat. (Zie overige opmerkingen)

Direct bestellen

Bestel uw LEDs direct bij LEDs-Buy. Met meer dan 1.250 producten op voorraad leveren wij uw producten binnen 1-2 werkdag(en). Snel, makkelijk zonder poespas: LEDs-Buy levert uw wensen op het gebied van LED verlichting. Heeft u vragen naar aanleiding van onze website? Geef ons dan gerust een belletje via 073-5036215 of mail naar info@leds-buy.nl. We zien uw bestelling graag tegemoet! Blijf op de hoogte van onze diensten door ons te volgen op het sociale media. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes omtrent LEDs!

Post your comment

LEDs-buy