LED shop

Als dé online LED shop kunnen wij u zeer goed van dienst zijn op het gebied van LED verlichting. Met ruim 1.250 LED producten op voorraad en ruim 10 jaar ervaring als webshop weten wij als geen ander wat uw behoeftes zijn met betrekking tot LED verlichting. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent en dient het wellicht op maat te worden gemaakt? Geen zorgen, LEDs-buy heeft een antwoord voor al uw wensen. Bespreek met ons uw behoeften en wij zorgen dat het verwezenlijkt wordt. Van slechts enkele LED spots tot aan een complete interieur verlichting bij u thuis, wij zijn dé aangewezen partner voor verlichting!

LED store

Blader door ons complete assortiment om een goed beeld te verkrijgen van onze LED shop. Bij een bestelling voor 15.00 uur worden de bestelde producten dezelfde dag nog uit onze LED store verzonden, mits de producten voorradig zijn. De levertijd is daarom maximaal 1-2 werkdag(en)! Bovendien hanteren wij geen verzendkosten bij een bestelling uit Nederland boven de €120,-. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw producten bij onze LED store op te halen.

LEDs-Buy denkt aan haar klanten. Met het spaarprogramma van onze LED shop kunt u derhalve punten sparen, die u vervolgens weer uitbesteedt aan één van uw volgende bestellingen. Iedere gespaarde punt in het spaarprogramma is €0,05 waard. Maar hoe verzamelt u deze punten? Dat kan op de volgende drie manieren: •Registratie bij LED-buy. •Aanmelding van de nieuwsbrief. •Iedere besteedde euro van een bestelling aan LEDs-buy.

  • Registratie bij LED-buy.
  • Aanmelding van de nieuwsbrief.
  • Iedere besteedde euro van een bestelling aan LEDs-buy.

Contact

Benieuwd wat onze LED store voor u kan betekenen? Neem contact op via de mail of telefoon. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Twijfelt u over de kwaliteit van onze producten? Laat u verrassen en bekijk de referenties. LEDs-buy is trots op het feit dat onze klant ons beoordelen met een 9,2. Bestel daarom vandaag nog uw producten en ervaar de dienstverlening van ons unieke bedrijf!

Post your comment

LEDs-buy