-  VERTROUWD WINKELEN  -  GROOTSTE ASSORTIMENT  -  VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN!  -  VRAGEN? BEL ONS!  -

LED Sterrenhemel 36 LEDs)

43-02-01-ST
Deze sterrenhemel twinkelt vanzelf. Perfect voor een sfeervolle kamer.
Spaarpunten Verdien 20 Punten als u een beoordeling schrijft voor dit product.
Spaarpunten Verdien 149 Punten als u dit product koopt.
€ 149,00

Voorraad: In voorraad

Verzendkosten:

GRATIS VERZENDING!
Bestellingen boven de € 120,- (excl. BTW) worden gratis verzonden.

Productomschrijving

Details

Het Doe Het Zelf pakket bestaat 36 Led's met een diameter van 3mm welke door middel van dunne draadjes met een lengte van 75 respectievelijk 125 cm aangesloten zijn op een printplaat (afm.17,3x5,1 cm) Hierbij wordt een laagspanningsadapter geleverd.
Klik hier voor een filmpje!

Als de printplaat in het midden van de plaat / plafond gelegd wordt, kan een oppervlakte van respectievelijk 1,5m² voorzien worden van LED's. U hoeft alleen maar 36 gaatjes te boren met een diameter van 3mm in bijvoorbeeld een MDF plaat, de led's hierin drukken en de bijgeleverde adapter in de wandcontactdoos te steken.

De Led's twinkelen in een willekeurige volgorde waarbij zij zachtjes doven en opgloeien. Omdat de temperatuur van de Led's niet boven de omgevingstemperatuur uitkomt mogen deze zelfs in brandbare stoffen zoals karton of skai bekleding gemonteerd worden.

Een ander voordeel is dat het geheel slecht 3 Watt verbruikt en een geschatte levensduur van 100.000 branduren heeft. ( = 11½ jaar bij 24 uur per dag) Doordat de spanning op zowel de printplaat als op de LED's zeer laag is (minder dan 12 Volt) kan deze prima toegepast worden in de badkamer.

LED Sterrenhemel 36 LEDs)

LED Sterrenhemel 36 LEDs). Het Doe Het Zelf pakket bestaat 36 Led's met een diameter van 3mm welke door middel van dunne draadjes met een lengte van 75 respectievelijk 125 cm aangesloten zijn op een printplaat (afm.17,3x5,1 cm) Hierbij wordt een laagspanningsadapter geleverd. Klik hier voor een filmpje! Als de printplaat in het midden van de plaat / plafond gelegd wordt, kan een oppervlakte van respectievelijk 1,5m² voorzien worden van LED's. U hoeft alleen maar 36 gaatjes te boren met een diameter van 3mm in bijvoorbeeld een MDF plaat, de led's hierin drukken en de bijgeleverde adapter in de wandcontactdoos te steken. De Led's twinkelen in een willekeurige volgorde waarbij zij zachtjes doven en opgloeien. Omdat de temperatuur van de Led's niet boven de omgevingstemperatuur uitkomt mogen deze zelfs in brandbare stoffen zoals karton of skai bekleding gemonteerd worden. Een ander voordeel is dat het geheel slecht 3 Watt verbruikt en een geschatte levensduur van 100.000 branduren heeft. ( = 11½ jaar bij 24 uur per dag) Doordat de spanning op zowel de printplaat als op de LED's zeer laag is (minder dan 12 Volt) kan deze prima toegepast worden in de badkamer.

  • Prijs: € 149,00 - In voorraad
  • Product Identificatie: 43-02-01-ST

Extra Informatie

Extra Informatie

Gewicht 850.0000
Fitting Nee
Voedingsspanning Nee
Stroom Nee
Vermogen Nee
Weerstand Nee
Kleur Nee
Behuizing Nee
Uitstralingshoek Nee
Lichtsterkte Nee
Kleurtemperatuur Nee
Golflengte Nee
Aantal LEDs 36 st.
Vermogen remlicht Nee
Vermogen knipperlicht Nee
Vermogen dimlicht Nee
Vermogen achteruit rij licht Nee
Vermogen mistlicht Nee
type Nee
Batterijen Nee

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: LED Sterrenhemel 36 LEDs)

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Post your comment

LEDs-buy