-  VERTROUWD WINKELEN  -  GROOTSTE ASSORTIMENT  -  VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN!  -  VRAGEN? BEL ONS!  -

2x 5 watt LED sterrenhemel

42-01-01-ST
Deze sterrenhemel die automatisch van kleur verwisseld. Perfect om sfeer in een kamer te creëren.
Spaarpunten Verdien 20 Punten als u een beoordeling schrijft voor dit product.
Spaarpunten Verdien 279 Punten als u dit product koopt.
€ 279,00

Voorraad: Uit voorraad

Verzendkosten:

GRATIS VERZENDING!
Bestellingen boven de € 120,- (excl. BTW) worden gratis verzonden.

Productomschrijving

Details

Nieuw passief gekoelde LED sterrenhemel zodat er minder geluid geproduceerd wordt.
Klik hier voor een filmpje!

Deze LED sterrenhemel is speciaal ontworpen voor de doe het zelf markt. De set is eenvoudig te installeren en dankzij de RF afstandsbediening buiten het zicht te plaatsen.
Met het kleurenwiel geïnstalleerd worden de eindstukjes rood, groen, blauw, geel, wit of paars.
Wanneer het twinkelwiel er bij wordt aangeschaft en het kleurenwiel wordt vervangen voor het twinkelwiel, zijn de eindstukjes wit en twinkelen ze aan/uit.
Dankzij de afmetingen (112x103x82mm (LxBxH)) is de sterrenhemel eenvoudig weg te werken boven een plafond.
De sterrenhemel is via de afstandsbediening aan en uit te zetten en het kleuren/twinkelwiel is stop te zetten via de afstandsbediening.
De snelheid van het kleuren/twinkelwiel is enkel te regelen via de DIP schakelaars aan de zijkant van de sterrenhemel.
De bediening van de DIP schakelaars is als volgt:
Schakelaar 1 t/m 3 zorgen voor de snelheid.
Schakelaar 1 heeft waarde 1, schakelaar 2 heeft waarde 2 en schakelaar 3 heeft waarde 4. De schakelaars die aanstaan, daarvan moet de waarde opgeteld worden. Dat betekend dat met deze 3 schakelaars 7 verschillende snelheden mogelijk zijn.
Met schakelaar 4 kan de afstandsbediening in of uitgeschakeld worden. Wanneer deze schakelaar aan staat kan de afstandsbediening gebruikt worden, wanneer deze uit staat kan de afstandsbediening niet gebruikt worden.

In de doos zit:
300 eindstukjes voor de kunstof vezels.
2 kunststof vezel bundels met 150 vezels van 0,75mm per bundel.
2 meter lange vezels.
Een sterrenhemel met een 2x 5 watt LED lamp.
Een RF afstandsbediening met een bereik van +/- 100meter.
230V naar 12V adapter.

In nagenoeg elk plafond in te bouwen.
Schitterend voor bijvoorbeeld:
- Badkamer Baby kamer
- Woonkamer
- Slaapkamer
- Showroom
- Winkel
- Discotheek of bar ruimte, etc.

Let op! Unit wordt warm en moet zijn warmte kwijt kunnen aan de lucht.
2x 5 watt LED sterrenhemel

2x 5 watt LED sterrenhemel. Nieuw passief gekoelde LED sterrenhemel zodat er minder geluid geproduceerd wordt. Klik hier voor een filmpje! Deze LED sterrenhemel is speciaal ontworpen voor de doe het zelf markt. De set is eenvoudig te installeren en dankzij de RF afstandsbediening buiten het zicht te plaatsen. Met het kleurenwiel geïnstalleerd worden de eindstukjes rood, groen, blauw, geel, wit of paars. Wanneer het twinkelwiel er bij wordt aangeschaft en het kleurenwiel wordt vervangen voor het twinkelwiel, zijn de eindstukjes wit en twinkelen ze aan/uit. Dankzij de afmetingen (112x103x82mm (LxBxH)) is de sterrenhemel eenvoudig weg te werken boven een plafond. De sterrenhemel is via de afstandsbediening aan en uit te zetten en het kleuren/twinkelwiel is stop te zetten via de afstandsbediening. De snelheid van het kleuren/twinkelwiel is enkel te regelen via de DIP schakelaars aan de zijkant van de sterrenhemel. De bediening van de DIP schakelaars is als volgt: Schakelaar 1 t/m 3 zorgen voor de snelheid. Schakelaar 1 heeft waarde 1, schakelaar 2 heeft waarde 2 en schakelaar 3 heeft waarde 4. De schakelaars die aanstaan, daarvan moet de waarde opgeteld worden. Dat betekend dat met deze 3 schakelaars 7 verschillende snelheden mogelijk zijn. Met schakelaar 4 kan de afstandsbediening in of uitgeschakeld worden. Wanneer deze schakelaar aan staat kan de afstandsbediening gebruikt worden, wanneer deze uit staat kan de afstandsbediening niet gebruikt worden. In de doos zit: 300 eindstukjes voor de kunstof vezels. 2 kunststof vezel bundels met 150 vezels van 0,75mm per bundel. 2 meter lange vezels. Een sterrenhemel met een 2x 5 watt LED lamp. Een RF afstandsbediening met een bereik van +/- 100meter. 230V naar 12V adapter. In nagenoeg elk plafond in te bouwen. Schitterend voor bijvoorbeeld: - Badkamer Baby kamer - Woonkamer - Slaapkamer - Showroom - Winkel - Discotheek of bar ruimte, etc. Let op! Unit wordt warm en moet zijn warmte kwijt kunnen aan de lucht.

  • Prijs: € 279,00 - Niet voorradig
  • Product Identificatie: 42-01-01-ST

Extra Informatie

Extra Informatie

Gewicht 1000.0000
Beste kwaliteit Nee
Levertijd Nee

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: 2x 5 watt LED sterrenhemel

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Post your comment

LEDs-buy