-  Wij zijn gesloten vanaf 23 december tot en met 1 januari   -

Maxi line extra breed 1 meter

BG-05-02-MAXL
De maxi-line extra breed is ontworpen voor LED strips welke een hogere inbouwdiepte vereisen.
Spaarpunten Verdien 20 Punten als u een beoordeling schrijft voor dit product.
Spaarpunten Verdien 29 Punten als u dit product koopt.
€ 28,90

Voorraad: Uit voorraad

Verzendkosten:

€ 6,75 (binnen Nederland).
Bestellingen boven de € 120,- (excl. BTW) worden gratis verzonden.

Productomschrijving

Details

Let op: Het betreft enkel het aluminium profiel met diffuus of transparant kapje. De clips en eindkapjes zijn lost te bestellen onder het tabblad "verwante artikelen".
De eindkapjes en clips zijn ook te vinden via de zoekmachine.

De maxi-line extra breed is ontworpen voor LED strips met grotere inbouw diepte of met SPI aansturing. Deze strips zijn breder als de normale LED strips en kunnen iedere LED individueel aansturen. Een voorbeeld van een dergelijke LED strip is een vaste PCB met hyperflux LEDs. Een andere mogelijkheid is een high power LED strip welke zijn koeling nodig heeft. Daarnaast geeft deze strip bij gebruik in het zicht een mooie egale lichtlijn (bij gebruik van minimaal 60 LEDs per meter). Hierbij speelt de afwerkstrip een belangrijke rol. Het gebruik van de volledig difuse afwerking geeft het beste resultaat voor een dergelijke toepassing. De verschillende afdekkappen voorzien de LED strip van de juiste lichtuitstralingen uiterlijk.

Eigenschappen:
 • Verhoogd ontwerp van 15mm
 • Geschikt voor flexibele LED strips van 20mm breed
 • Geschikt voor LED strips met vaste PCB met maximale hoogte van 12 mm
 • Geschikt voor gebruik binnen
 • Geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes
 • Geanodiseerd aluminium
 • Transparant / volledig diffuus
 • Beschikbare lengtes 1m / 2m* / 3m*

 • * neem contact met ons op voor meer informatie, 3m is enkel voor groot volume orders

  Toepassingen:
 • Interieur producten (keukens / kasten etc.)
 • Interieur accenten (trappen / plinten / vloeren)
 • Koof verlichting (schappen / kasten)
 • Reclame / beurs stands
 • Hanglamp op basis van een strip

 • LET OP de staffelprijs voor 1 strip bevat ook de extra verzendkosten. Bij bestellingen die worden verzonden worden de profielen ALTIJD geleverd in lengten van 100cm.
  Maxi line extra breed 1 meter

  Maxi line extra breed 1 meter. Let op: Het betreft enkel het aluminium profiel met diffuus of transparant kapje. De clips en eindkapjes zijn lost te bestellen onder het tabblad "verwante artikelen". De eindkapjes en clips zijn ook te vinden via de zoekmachine. De maxi-line extra breed is ontworpen voor LED strips met grotere inbouw diepte of met SPI aansturing. Deze strips zijn breder als de normale LED strips en kunnen iedere LED individueel aansturen. Een voorbeeld van een dergelijke LED strip is een vaste PCB met hyperflux LEDs. Een andere mogelijkheid is een high power LED strip welke zijn koeling nodig heeft. Daarnaast geeft deze strip bij gebruik in het zicht een mooie egale lichtlijn (bij gebruik van minimaal 60 LEDs per meter). Hierbij speelt de afwerkstrip een belangrijke rol. Het gebruik van de volledig difuse afwerking geeft het beste resultaat voor een dergelijke toepassing. De verschillende afdekkappen voorzien de LED strip van de juiste lichtuitstralingen uiterlijk. Eigenschappen: Verhoogd ontwerp van 15mm Geschikt voor flexibele LED strips van 20mm breed Geschikt voor LED strips met vaste PCB met maximale hoogte van 12 mm Geschikt voor gebruik binnen Geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes Geanodiseerd aluminium Transparant / volledig diffuus Beschikbare lengtes 1m / 2m* / 3m* * neem contact met ons op voor meer informatie, 3m is enkel voor groot volume orders Toepassingen: Interieur producten (keukens / kasten etc.) Interieur accenten (trappen / plinten / vloeren) Koof verlichting (schappen / kasten) Reclame / beurs stands Hanglamp op basis van een strip LET OP de staffelprijs voor 1 strip bevat ook de extra verzendkosten. Bij bestellingen die worden verzonden worden de profielen ALTIJD geleverd in lengten van 100cm.

  • Prijs: € 28,90 - Niet voorradig
  • Product Identificatie: BG-05-02-MAXL

  Extra Informatie

  Extra Informatie

  Gewicht 2000.0000
  Kleur Geanodiseerd aluminium
  Geschikt voor LED strips (< 12mm b reed), LED strip breed (< 20mm breed), Maxi line extra breed

  Beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Maxi line extra breed 1 meter

  Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Prijs
  Kwaliteit
  Post your comment

  LEDs-buy