Goedkope ledlampen

Bij LEDs-buy vindt u een groot assortiment aan led verlichting U kunt bij ons terecht voor zowel goedkope led lampen als led gerelateerde artikelen. Gedacht kan worden aan losse leds, led strips tot complete led spots. Hierbij zijn de led strips leverbaar in een reeks aan lichtkleuren van koud wit tot extra warm. Om led strips te beschermen tegen stof en beschadigingen, heeft LEDs-buy een breed scala aan aluminiumprofielen met beschermkap. Zo is er voor iedere smaak en situatie een passend profiel. Wij staan voor kwaliteit en een goede service.

Categorie

De categorie goedkope led lampen bestaat voornamelijk uit led lampen welke dienen ter vervanging van de huidige gloei-, spaar-, of halogeenlampen, zodat bestaande armatuur niet aangepast hoeft te worden of compleet vervangen. Behalve deze lijn hebben wij ook een complete reeks aan led spots. Deze spots zijn lamp en armatuur in één en uitermate geschikt om in te bouwen bij bijvoorbeeld meubels (kasten, planken etc.).

Compleet assortiment

LEDs-buy levert een compleet assortiment met betrekking tot led verlichting. Om het zelfs completer te maken, levert LEDs-buy inbouwarmaturen waarvan de led spot uitgewisseld kan worden. Hierdoor is het mogelijk om een gehele ruimte of woning te voorzien van hetzelfde armatuur, waardoor er over de gewenste uitstralingshoek, hoeveelheid licht of zelfs kleurtemperatuur ontstaat.

Uiteraard mag bij een compleet assortiment een goede voeding niet ontbreken. Omdat de meeste led verlichting niet rechtstreeks kan worden aangesloten op 230 volt, bieden wij een compleet pakket van armatuur, led spot en voeding aan. Opgemerkt dient te worden dat het totaalplaatje nog niet compleet is. Vaak is het gewenst dat de verlichting dimbaar is. Hiervoor heeft LEDs-buy simpele plug and play snoer dimmers tot professionele dimmers in huis.

Blader gerust door onze winkel voor een complete selectie van onze goedkope led lampen en andere led verlichting!

Bekijk onze LED producten

Post your comment

LEDs-buy