LED-spots

LED spots zijn ideaal als vervanger voor de huidige halogeen spots. Moeten de spots een kleur hebben, dan is de kleur intensiteit mooier bij LED spots. Daarnaast is het rendement vele malen groter dan bij halogeen spots.
De low cost LED spots en mini/maxi dots zijn mooie spots voor gebruik van oriëntatie verlichting ’s nachts, zowel buiten als binnen.
De pro spot 1 Watt LED spots zijn mooie spots voor het vervangen van laag vermogen halogeen spots van bijvoorbeeld 10 of 15 Watt.
De pro spot 3x 2 Watt LED spots zijn mooie spots voor het vervangen van halogeen spots van 30 of 35 Watt.
Onze hoog vermogen spots zijn perfect voor het vervangen van halogeen spots van 50 Watt en hoger!
Voor buiten, in de vloer of in de muur zijn de mini en maxi dot LED spots ideaal. Ook voor binnen hebben wij lampjes voor in laminaat. Dit zijn voornamelijk spots voor oriëntatie verlichting of voor sfeerverlichting.
Voor stijlvolle binnen verlichting die eventueel dimbaar moet zijn, zijn de power LED spots ideaal. Spotjes die netjes ingebouwd kunnen worden en gekoppeld worden aan een standaard halogeen dimmer.
Tip: Zijn de spots bedoeld voor een nog niet bestaand systeem? Neem dan een 12 V systeem zoals MR16. Bij het gebruik van meerdere spots heeft dit een hoger rendement. Dit gezien de 230 V AC LED spot vervangers ongeveer 3 Watt nodig hebben om van 230 V AC naar de benodigde spanning van de LED’s in de spots te gaan (ongeveer 3 – 9 V DC). Een 230 V AC naar 12 V DC adapter heeft in dat geval een hoger rendement.

Voor meer informatie over ons assortiment spots verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

VOLGENDE
Post your comment

LEDs-buy