-  VERTROUWD WINKELEN  -  GROOTSTE ASSORTIMENT  -  VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN!  -  VRAGEN? BEL ONS!  -

Trap verlichting

21-08-08-KT
Leuke trapverlichting voor de handige klusser.
Spaarpunten Verdien 20 Punten als u een beoordeling schrijft voor dit product.
Spaarpunten Verdien 119 Punten als u dit product koopt.
€ 119,00

Voorraad: In voorraad

Verzendkosten:

€ 3,50 (binnen Nederland).
Bestellingen boven de € 120,- (excl. BTW) worden gratis verzonden.

Productomschrijving

Details

Altijd al trap verlichting willen hebben met mooie effecten? Nu kan het, simpel en goedkoop. Het kitje komt met 2 infrarood sensoren om 2 licht sluizen te maken zodat er gedetecteerd kan worden dat er iemand aan komt met als gevolg dat de LEDs langzaam aan gaan. Wanneer alles aan is gaat de verlichting van beneden naar boven of van boven naar beneden weer uit. Wanneer de lichtsluis beneden onderbroken wordt, gaat de verlichting van benden naar boven uit. Wanneer de lichtsluis boven onderbroken wordt, gaat de verlichting van boven naar beneden uit.

De tijd dat de verlichting aan is, is afhankelijk van de ingestelde tijd. Dit is instellen op 5, 10, 20, 30 of 100 seconden. Normaal staat dit op 20 seconden.
Een kitje om zelf in elkaar te zetten. Alle onderdelen worden mee geleverd excl. kabels en LEDs om de trap mee te verlichten.
Meer informatie over het in elkaar zetten, instellen, aansluiten en testen van het kitje kunt u hier vinden:
Handleiding (Engels).
Trap verlichting

Trap verlichting. Altijd al trap verlichting willen hebben met mooie effecten? Nu kan het, simpel en goedkoop. Het kitje komt met 2 infrarood sensoren om 2 licht sluizen te maken zodat er gedetecteerd kan worden dat er iemand aan komt met als gevolg dat de LEDs langzaam aan gaan. Wanneer alles aan is gaat de verlichting van beneden naar boven of van boven naar beneden weer uit. Wanneer de lichtsluis beneden onderbroken wordt, gaat de verlichting van benden naar boven uit. Wanneer de lichtsluis boven onderbroken wordt, gaat de verlichting van boven naar beneden uit. De tijd dat de verlichting aan is, is afhankelijk van de ingestelde tijd. Dit is instellen op 5, 10, 20, 30 of 100 seconden. Normaal staat dit op 20 seconden. Een kitje om zelf in elkaar te zetten. Alle onderdelen worden mee geleverd excl. kabels en LEDs om de trap mee te verlichten. Meer informatie over het in elkaar zetten, instellen, aansluiten en testen van het kitje kunt u hier vinden: Handleiding (Engels).

  • Prijs: € 119,00 - In voorraad
  • Product Identificatie: 21-08-08-KT

Extra Informatie

Extra Informatie

Gewicht 142.0000
Spanning 9 - 12 VDC
Spanning batterij Nee
Spanning zonnepaneel Nee
Stroom 40 mA per kanaal
Aantal LEDs Nee
Aantal lampen Nee
Schaal bij 8 Ohm speakers Nee
Duty cycle Nee
Frequentie Nee
Max. schakelstroom Nee
Max. schakelspanning Nee
Assemblagetijd Nee
Soldeertemperatuur n.v.t.
Afmeting Nee

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Trap verlichting

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Post your comment

LEDs-buy