Bedrijfsinfo showroom

LEDs-buy-LED-RVS-logo Bij LEDs-buy kunt u terecht met alle LED gerelateerde vragen. Onze uitgebreide telefonisch support staat altijd voor u klaar. In de afgelopen jaren hebben wij diverse toonaangevende LED oplossingen gemaakt.

Oplossingen op maat is onze specialiteit. Heeft u een project waar een standaard oplossing niet (volledig) volstaat dan maken wij voor u de oplossing op maat. Ook voor de interieur en keuken industrie bieden wij een assemblage mogelijkheid waarbij de LED strips op lengte volgens aangeleverde tekening worden geleverd. De LED strips worden naar wens voorzien van stekkers / profielen / voedingen en dimmers, zodat de assemblage geen specialistische werkzaamheden vereisen.

In onze showroom vind u een breed scala aan LED oplossingen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om alle producten direct te presenteren. Hierbij kunt u direct begeleidt worden in de keuze van de juiste LED oplossing. Kom dus voor inspiratie en de juiste selectie langs in onze showroom.

LEDs-buy-LED-RVS-logo Wij hebben in ons magazijn ruim 1250 producten op voorraad liggen waardoor het mogelijk is om direct te leveren. Voor de aluminium profielen hebben wij een afkort zaaglijn staan om deze eventueel naar wens op maat te kunnen aanleveren.

VOLGENDE
Post your comment

LEDs-buy